2014: Θεατρική παράσταση «Πεθαίνω σα χώρα»

Με μεγάλη επιτυχία δόθηκε το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου η θεατρική παράσταση «Πεθαίνω σα χώρα» που παρουσίασε σε διασκευή της η θεατρική ομάδα της κοινωνικής επανένταξης του 18 Άνω. Τριάντα τέσσερις ερασιτέχνες ηθοποιοί επί σκηνής και μια ομάδα επαγγελματιών και εθελοντών του 18 Άνω με επικεφαλής τον σκηνοθέτη του έργου και δραματοθεραπευτή της Μονάδας Απεξάρτησης 18 Άνω Παναγιώτη Ζαγανιάρη, έδειξαν πως ο αγώνας της απεξάρτησης από τα ναρκωτικά είναι αγώνας για τη ζωή που δίνεται με θάρρος και με όπλα την προσωπική αλήθεια και το άνοιγμα προς τους άλλους.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Κέντρο Πρόληψης του Δήμου Ζωγράφου σε συνεργασία με το 18 Άνω και το Σωματείο Υποστήριξης του Θεραπευτικού και Κοινωνικού Έργου του 18 Άνω.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ζωγράφου Κώστα Καλλίρης, οι αντιδήμαρχοι Άγης Παπακωνσταντίνου, Μαρία Βαρσαμιδάκη, Σοφία Πανδή, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Χριστιάς (πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου), Τίνα Καφατσάκη, Βασιλική Στρακαντούνα, Αναστασία Μπότου, Ράνια Νενεδάκη και ο Χαράλαμπος Κρανιώτης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης Ζωγράφου. Τον ΟΚΑΝΑ εκπροσώπησε η Νίκη Γεωργαλά, Υπεύθυνη του Τομέα Εφαρμογών Πρόληψης, ενώ η Κατερίνα Μάτσα, πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης του Θεραπευτικού και Κοινωνικού Έργου του 18 Άνω αναφέρθηκε στο έργο του 18 Άνω το οποίο διεύθυνε για πάνω από 35 χρόνια και στην ανάγκη να στηριχθεί η προσπάθεια για την πρόληψη και την απεξάρτηση από ολόκληρη την κοινωνία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών με την υποστήριξη του Δήμου Ζωγράφου.

Κοινοποιήστε στο Facebook
Κοινοποιήστε στοTwitter
Κοινοποιήστε στοLinkdin
Κοινοποιήστε στοPinterest