Συναντήσεις Παιδιών – Εφήβων

Καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν και κτίζουν την ταυτότητά τους έχουν ανάγκη να γνωρίσουν τα δυνατά τους σημεία, τις ικανότητες και τις δυνατότητές τους και να καλλιεργήσουν εκείνες τις δεξιότητες που θα τα βοηθήσουν να στηριχτούν στα πόδια τους, να αυτονομηθούν και να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τη ζωή.

Συναντήσεις Παιδιών

Οι Συναντήσεις Παιδιών για μαθητές Ε’ και Στ’ Δημοτικού είναι 12 συναντήσεις όπου τα παιδιά μέσα από την δημιουργική έκφραση, τη συζήτηση, το παιχνίδι, τη συμμετοχή και τη συνεργασία γνωρίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους, ανακαλύπτουν δυνατά σημεία και δεξιότητες και εμψυχώνονται.

Οι συναντήσεις αυτές είναι κάτι παραπάνω από συζήτηση, παιχνίδι, δημιουργική δραστηριότητα, μάθημα.

Τι ακριβώς είναι αυτές οι συναντήσεις;

Μάθε τι έχουν πει οι ίδιοι οι συμμετέχοντες!

Συναντήσεις Εφήβων

Οι Συναντήσεις Εφήβων απευθύνονται σε μαθητές Β’, Γ’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου.

Πρόκειται για μία σειρά 10-12 συναντήσεων όπου, μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, οι έφηβοι έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τον εαυτό τους και τους άλλους, να μάθουν και να συζητήσουν πάνω σε θέματα που τους απασχολούν, να προβληματιστούν, να εκφραστούν, να πάρουν εφόδια για τη ζωή τους και να εμψυχωθούν.

…γιατί την εμπειρία μιας από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής είναι ωραίο να την μοιράζεσαι, να την παντρεύεις με χρώμα, μουσική, παιχνίδι, ενδιαφέροντα, ανησυχίες, ελπίδες, όραμα.

Οι συναντήσεις παιδιών και εφήβων πραγματοποιούνται δωρεάν στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης, Ανακρέοντος 60, 4ος όροφος.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ.: 210 7473328-9, e-mail: kepheo@otenet.gr

Υπεύθυνη συναντήσεων παιδιών και εφήβων Μαρία Μαμιδάκη, κοινωνική ψυχολόγος.