Κύκλοι διαδικτυακών συναντήσεων ενδυνάμωσης για γονείς μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου

Στο πλαίσιο υποστήριξης και ενδυνάμωσης των γονέων μαθητών δημοτικού και γυμνασίου κατά την τρέχουσα περίοδο, το Κέντρο Πρόληψης Δ. Ζωγράφου , διοργανώνει κύκλους διαδικτυακών συναντήσεων για γονείς και σας καλεί σε:

  • κύκλο έξι διαδικτυακών εβδομαδιαίων συναντήσεων ενδυνάμωσης για γονείς μαθητών δημοτικού (κάθε Τρίτη, 18:30-20:00. Έναρξη κύκλου:6/4/2021)
  • κύκλο έξι διαδικτυακών εβδομαδιαίων συναντήσεων ενδυνάμωσης για γονείς μαθητών γυμνασίου (κάθε Τετάρτη,18:30-20:00. Έναρξη κύκλου:7/4/2021)

Πρόκειται για κύκλους συναντήσεων όπου οι γονείς θα μπορούν να επεξεργαστούν δυσκολίες που αντιμετωπίζουν υπό τις παρούσες συνθήκες της πανδημίας στον ήδη απαιτητικό τους ρόλο καθώς και τρόπους διαχείρισης των θεμάτων που τους απασχολούν σε σχέση με τα παιδιά.

Οι συμμετέχοντες σε έκαστο κύκλο θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις, να πάρουν γνώσεις και να αξιοποιήσουν τις διεργασίες των συναντήσεων προς ενίσχυση του γονεϊκού τους ρόλου.

Στις εν λόγω συναντήσεις, οι γονείς δεν θα είναι απλοί ακροατές αλλά θα συμμετέχουν ενεργά και θα ανταλλάσσουν σκέψεις, βιώματα και συναισθήματα.

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη

Υπεύθυνη δράσης :Βάνα Καρασιώτου-Κοινωνική Λειτουργός /Στέλεχος Πρόληψης Κέντρου Πρόληψης Δ.Ζωγράφου

Όλες οι υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης Δήμου Ζωγράφου-Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας (σε συνεργασία με τον Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών ) παρέχονται δωρεάν.

Κοινοποιήστε στο Facebook
Κοινοποιήστε στοTwitter
Κοινοποιήστε στοLinkdin
Κοινοποιήστε στοPinterest